Warning: is_file(): open_basedir restriction in effect. File(/usr/home/ai4all.cat/web//index.php/per-que-participar-hi/) is not within the allowed path(s): (/usr/local/home/srvcat/comu/sistemes/web/:/usr/home/ai4all.cat/:/home/ai4all.cat/:/usr/home/services/) in /usr/home/ai4all.cat/web/wp-content/plugins/translatepress-multilingual/includes/class-url-converter.php on line 434 Warning: is_file(): open_basedir restriction in effect. File(/usr/home/ai4all.cat/web//index.php/per-que-participar-hi/) is not within the allowed path(s): (/usr/local/home/srvcat/comu/sistemes/web/:/usr/home/ai4all.cat/:/home/ai4all.cat/:/usr/home/services/) in /usr/home/ai4all.cat/web/wp-content/plugins/translatepress-multilingual/includes/class-url-converter.php on line 434

El Programa està dirigit tant a perfils tecnològics com socials com, per exemple, graduats en enginyeria o en ciències empresarials, alumnat de de segon cicle d’enginyeria, persones emprenedores interessades en el sector o professionals. 

El Programa us permetrà: 
  • Adquirir de forma pràctica i realista el coneixement sobre les oportunitats de la intel·ligència artificial.
  • Assolir coneixement de gestió empresarial necessari per poder dur a terme el teu propi projecte, amb una introducció de les tecnologies existents.
  • Desenvolupar el teu projecte de negoci acompanyat d’experts tecnològics i empresarials que et donaran una visió realista sobre la viabilitat de l’aplicació de la tecnologia i sobre el seu potencial de negoci.
  • Tenir l’oportunitat de conèixer professionals del sector i formar part d’una xarxa.

Els millors projectres rebran diversos premis per desenvolupar els seu projectes:

  • 1.000€ en metàl·lic.
  • 500€ Euros per al Prototipatge final de el projecte (MVP), Comunicació i Branding, Suport a Crowdfunding i Difusió en xarxes digitals.
  • 10.000$ en serveis d’Amazon Web Services.
Català