Presentació dels projectes

En aquest Demoday, els participants del programa presentaran els projectes que han desenvolupat davant d’un jurat expert format per entitats i empreses rellevants, que triaran els millors i ajudaran a impulsar-ne la seva continuïtat. A més, comptarem amb una presentació a càrrec de Núria Infesta, fundadora i directora d’operacions de YASYT Robotics.

22 de desembre de 2022

De 16.00 h a 18.00 h

Edifici Eureka del Parc de Recerca UAB
Av. Can Domènec s/n · Campus de la UAB

Els projectes

  • AI-QUA: Ús de dades de teledetecció (satèl·lits) per detectar, modelar, i predir contaminants en aigua de mar, com poden ser patògens a les platges o aparicions massives d’algues, que perjudiquen als sectors turístic i pesquer.
  • LactAI: Sistema de control integral per als processos d’elaboració de formatge usant eines d’IA.
  • Healthtek: Plataforma d’anàlisis avançat de dades biomètriques de pacients per optimitzar la diagnosi de psicòlegs per al sector de salut mental.
  • CowTalkPro: Desenvolupament d’un sensor acústic per detectar les vocalitzacions de vaques lleteres i així poder monitoritzar el benestar dels animals en produccions. 
  • AI-Read4U: Desenvolupament d’una eina per resumir els termes i les condicions de totes les aplicacions i pàgines web per saber quina informació s’accepta.